Rondom het ziekenhuis

Zorg rondom het ziekenhuis

logopedie in groningen

Zorg rondom het ziekenhuis

Geplaatst op

In en rondom het ziekenhuis kun je ook zorg krijgen voor bijvoorbeeld nazorg. Heb jij een operatie gehad en moet je daarvan revalideren, dan kan dit vaak rondom of in het ziekenhuis. Buiten het revalideren zijn er verschillende zorg gerelateerde bedrijven te vinden rondom het ziekenhuis. In dit blog lees je een aantal van dit soort bedrijven en wat je daar kunt doen.

Logopedie

Ben jij herstellende van een zware kaak operatie, dan zal de arts jouw hoogstwaarschijnlijk ook naar een logopedist sturen om weer opnieuw te leren praten. Bij een logopedist leer je hoe je het beste kunt spreken. Waar moet je je tong bijvoorbeeld houden in ruststand of als je eet. Logopedie Groningen is één van de zorg gerelateerde bedrijven die je helpt bij het opnieuw leren praten.

Revalidatie

Zoals in de intro al aangegeven vind je rondom het ziekenhuis vaak bedrijven die helpen bij het revalideren na een zware operatie. Sommige mensen moeten bijvoorbeeld helemaal opnieuw leren lopen. Omdat deze mensen vaak nog wel vormen van ziekenhuiszorg nodig hebben is het belangrijk dat het revalidatie centrum in of rondom het ziekenhuis zit.

Kraamzorg

Ben je net bevallen of ga je bijna bevallen is het belangrijk dat je regelt dat er kraamzorg is op het moment dat je het nodig hebt. In het ziekenhuis liggen vaak folders van kraamzorgbedrijven rondom het ziekenhuis. Hier kun je terecht voor een afspraak om te kijken of de kraamzorg bij jouw past. Je kunt daar ook informatie krijgen over wat kraamzorg precies is en hoelang dit bijvoorbeeld is.

Fysiotherapie

Rondom het ziekenhuis zijn ook vaak fysiotherapie bedrijven te vinden. Hier kun je terecht als je last hebt van bijvoorbeeld blessures. Fysiotherapeuten kunnen je bijvoorbeeld goed masseren om zo je blessure te verhelpen. Ook kunnen zij goede tips geven zodat je blessure snel weg zal gaan.

Staat het bedrijf wat je zoekt niet in het bovenstaande bericht kun je in het ziekenhuis altijd zien waar je in de buurt terecht kunt voor zorg. Er zullen altijd folders in de ontvangstruimte liggen waar je deze bedrijven kunt vinden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden