Aanbevolen specialisten

Borstvergroting

Heeft u kleine, te grote of ongelijke borsten? Met een Borstvergroting van Cosmed Kliniek zien uw borsten er weer prachtig uit.

tandartspraktijk

Bij tandartspraktijk de Zuidas in Amsterdam kun je terecht voor alle soorten tandheelkundige behandelingen: van een halfjaarlijkse controle tot en met het plaatsen van implantaten.

Last van letselschade?

Contacteer een letselschade advocaat en bekijk de mogelijkheden.

Een gezonde lach wie wil dat nou niet?!

Bij Tandartspraktijk de Waterval In Almere verzorgen ze de complete tandheelkundige zorg die u nodig heeft.

Lichaamsvet bevriezen

Door vet cellen onder je huid te bevriezen verwijderen we lokaal lichaamsvet. Je lichaam voert dit daarna op natuurlijke wijze af. De cryolipolyse behandeling is de perfecte oplossing om zonder littekens en pijn weer te stralen met een prachtig figuur.

Vacatures docent Verpleegkunde

Bekijk actuele vacatures docent verpleegkunde op de website van Metafooronderwijs.nl. Naast vacatures voor docent Verpleegkunde, vindt u diverse andere vacatures waarop u kunt reageren.

zorgverzekering

Ontspannen in de tuin

Het is erg belangrijk voor je gezondheid om regelmatig volledig te ontspannen. Dit kan bijvoorbeeld in een jacuzzi van Sunspabenelux. Dit is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor je gewrichten.

Zorgverzekeringen

Heb je medische zorg nodig, dan kan dat flink wat geld kosten. Naast een basisverzekering heb je wellicht ook een aanvullende verzekering nodig. Bij iedere verzekeraar betaal je een andere premie, vergelijk de ziektekostenverzekering 2021 daarom en betaal nooit teveel.

Geboortekaartjes nodig?

Ben je vader of moeder geworden? Van harte gefeliciteerd! Nu is het tijd om familie en vrienden in te lichten op een leuke manier d.m.v. geboortekaartjes.

Maak een einde aan kanker

Wil je dat de ziekte kanker uit de wereld is? Daar is veel geld voor nodig. Het is daarom belangrijk dat er jaarlijks voldoende donaties binnenkomen o.a. bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Overweeg dus zeker een donatie, kijk op https://www.wkof.nl/.

Een ooglidcorrectie

De kosten van een ooglidcorrectie: wat kun je verwachten?

Professionele Tandartspraktijk in Groningen

Voor hoogwaardige tandheelkundige zorg in Groningen, bezoek Studentist.nl. Rondomhetziekenhuis.nl raadt deze tandartspraktijk aan voor een gezonde glimlach.