Het is zo ontzettend belangrijk om je gebit schoon te houden en twee keer per jaar naar de tandarts te gaan. Daarnaast zijn er nog allerlei aanvullende behandelingen die je kunt doen om je gebit in esthetische zin te laten stralen. In deze blog hebben we een aantal tips voor je verzameld waarmee jij de komende zomer zult stralen op de stranden. Lees snel verder en doe je voordeel met deze informatie. We raden je tandarts amsterdam west aan omdat zij de experts zijn als het gaat om dentale gezondheid.

Lekker bleken

Een witte rijk tanden is een schoonheidsideaal in onze samenleving. En het mooie is dat iedereen dit ideaal kan bereiken. Hoe kan dat? Heel simpel gewoon naar de tandarts gaan om je tanden te laten bleken. Deze behandeling is relatief goedkoop, pijnloos en ook nog eens een keer heel snel te ondergaan. Je kunt zelf kiezen hoe wit je tanden worden. De tandarts heeft een kaart waarop de verschillende tinten te zien zijn. We raden je aan om een tint te kiezen die past bij jou. Op deze manier zul je niet snel een onnatuurlijk resultaat krijgen. Het is een veilige methode waarbij gebruikgemaakt wordt van peroxide. Daarnaast heeft de tandarts speciale lamp die de tanden beschijnt waardoor de resultaten beter worden. Laat je informeren over deze behandeling!

Behandeling met facings

Een behandeling met facings tegenwoordig heel populair, dit komt door de uitzonderlijk goede resultaten die er behaald worden met zo’n behandeling. Er wordt met name gebruikt van gemaakt wanneer patiënten zich storen aan de vorm of kleur van hun tanden. De tandarts kan dan schildjes maken die voor de tanden geplaatst worden. Deze zijn gemaakt van porselein of composiet. Van dit laatste materiaal worden ook vullingen gemaakt, dus het is het bijzonder sterk. Facings gaan zo’n 15 jaar mee en kun je het beste zo mooi mogelijk houden door je te beperken als het gaat om kleurstof houdende dranken.