Bestemming Ziekenhuisterrein

Heeft u ideeën over de bestemming voor het oude ziekenhuisterrein, dan horen wij die hier graag. Laat dan hieronder uw gegevens en uw reactie achter. Let op: alle velden zijn verplicht (ook al doet het formulier anders vermoeden), anders wordt uw reactie niet geplaatst.
Als uw reactie wordt geplaatst, worden uw gegevens niet getoond, uitgezonderd uw naam. Uw gegevens zijn alleen bij ons bekend.

3 reacties op Bestemming Ziekenhuisterrein

 1. Drée Bremmers schreef:

  Beste buren,
  met belangstelling en een kinderlijke spanning wacht ik op het gereed komen van het v.m. ziekenhuisterrein. Regelmatig maak ik een rondje en ik heb mij al enkele malen op het terrein gewaagd en zowaar ouderwetse korenbloemen geplukt. Hoera! Het gaat vast mooi worden en ik verheug mij op spelende kinderen , wandelaars enz. Maar wat erger ik mij aan alle hondenpoep rondom het terrein. niet zomaar een keuteltje maar hele flinke hopen van hele flinke honden. Vorige week telde ik van de E.v. Barstraat tot aan de Walramstraat maar liefst 19 hopen. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik tussen struiken niet altijd naar de poep van mijn honden ga hengelen, maar keutels op de stoep of op openbare terreinen ruim ik op, daar heb ik altijd plastic zakjes voor bij mij. Hoe kan een hondenbezitter toekijken hoe zijn/haar hond midden op het gras of op de stoep zijn behoefte doet en gewoon wegwandelen, ik kan het niet begrijpen. Ik hou mijn hart vast voor het nieuwe terrein. Wij hondenbezitters hebben al niet zo de sympathie van niet-hondenbezitters en met dit gedrag verbaast mij dat ook helemaal niet. Op die manier kweken we ook niet veel begrip voor ons hondenbezit. Ik heb een beetje afgehaakt in het overleg omdat ik geen vertrouwen heb in de saamhorigheid van onze buurtbewoners, als je je buurt zo vervuild (want dat doe jij uiteindelijk) heb je eigenlijk geen wensen te opperen. Ik hoop van harte dat diegenen die een hondentoilet op het verlanglijstje hebben gezet deze ook schoonhouden.

 2. Ilse Mutsaers schreef:

  Beste Buren,

  Een paar ideeen voor ons tijdelijke toekomstige park
  – Houd rekening met rollators, rolstoelen en scootmobielen. Maak ook plek voor deze zaken bij een bankje bv
  – Fietspad alleen voor (snor) fietsen. Tweerichtingenmet plek voor in totaal 4 fietsen naast elkaar- anders fietsen de kids toch over het gras.
  – Maak het hufterproef
  – Werk met kleur op bankjes, in de ondergrond. Dnk ook eens aan beton
  – Verschillende soorten tegels van verschillende dikte, veerkracht enz kan ook uitnodigen tot spelen.
  – Niet alle kunst is van brons dus kunst in het park graag, misschien ieder jaar er iets bij ?
  – Piknicktafels met schaakbord, mens erger je niet enz
  – Vergeet de bankjes, vuilnisbakken enz niet

  Groetjes

 3. Patricia Daniels schreef:

  Beste medebuurtbewoners,

  Wat speeltoestellen en een goal zou toch leuk zijn voor onze kinderen. Ook wat prullenbakken er omheen zodat we het met z’n allen netjes kunnen houden.
  Tevens een hondenuitlaatveldje zou geen overbodige luxe zijn.
  Ik weet niet of dit via de stichting de kenbaar wordt gemaakt bij de gemeente? Of moet ik iets op persoonlijke titel aanvragen?
  In ieder geval bedankt voor alle moeite die jullie doen.

  met vriendelijke groeten,

  Patricia Daniels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*