Bestemming Klooster

Heeft u ideeën over de bestemming van het klooster, dan horen wij die hier graag. Laat dan hieronder uw gegevens en uw reactie achter. Let op: alle velden zijn verplicht, anders wordt uw reactie niet geplaatst.
Als uw reactie wordt geplaatst, worden uw gegevens niet getoond, uitgezonderd uw naam. Uw gegevens zijn alleen bij ons bekend.

2 reacties op Bestemming Klooster

 1. S. barrois schreef:

  Verschillende kleinschalig-wonen-initiatieven, bijv. ouderen, dementerende, mensen met een verstandelijke beperking…….Door de kleinschaligheid kun je kwaliteit geven, door op bepaalde vlakken samen te werken verlaag je de kosten, denk aan vervoer, huishoudelijke zorg, noem maar op. Je zou daarbij een restaurantje kunnen beginnen door bijv. jongeren met een WA-Jong uitkering. De mooie moestuintjes ernaast kunnen wellicht ook dienst doen……betalen in natura! Tevens is er mogelijkheid voor dagbesteding, zowel voor interne als externe cliënten. Apart of juist verschillende doelgroepen bij elkaar.
  Zorgondernemer

 2. T.M. Scholte-Wouda schreef:

  Huisvesting voor begeleid wonen.
  Zie: http://www.philadelphia.nl
  Zij hebben eerder klooster verbouwd voor begeleid wonen zoals aan de Brusselsestraat in Maastricht.In het Kloostergebouw aan de Leyenbroekerweg in Sittard Wonen nu ook mensen die begeleiding nodig hebben. Het pand is prachtig verbouwd,en de leiding is door Daelzicht( zie http://www.meewoonwinkel.nl en http://www.daelzicht.nl)
  Voor de bewoners die begeleiding nodig hebben is dit een prachtige lokatie, vlak bij de winkels en openbaar vervoer,wandelen op het nieuwe zkh-terrein.Zo krijgt het pand ook nog een zorgfunctie wat gezien het verleden heel toepasselijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*