Stand van zaken voormalig ziekenhuisterrein

Op 14 december heeft een deel van de omwonenden van het voormalig ziekenhuisterrein een brief gekregen van de gemeente. Hierin staat dat de sloopwerkzaamheden zijn afgerond, maar dat er nog veel schone grond aangevoerd moet worden. Daarna kan pas worden begonnen met het inzaaien van het gras en ook dan kan de schutting pas weg. Dit zal pas op zijn vroegst in januari plaatsvinden, maar is afhankelijk van het weer. Het zou ons dus niets verbazen dat we dan over maart praten.
Over de bestemming zelf zijn wij nog in gesprek met de gemeente en op 5 januari a.s. hebben wij weer overleg hierover.

De volledige brief van de gmeente kunt u hier lezen.

Dit bericht is geplaatst in Bestemming ziekenhuisterrein, Sloop ziekenhuisterrein. Bookmark de permalink.

Een reactie op Stand van zaken voormalig ziekenhuisterrein

1. Ron Mantel schreef:

We hebben al een tijd niks meer van de stichting, gemeente of orbis gehoord.
    Ik heb vernomen dat orbis een betere prijs wilt en een tender heeft uit staan voor verkoop. De 6,6 miljoen van de gemeente is schijnbaar niet genoeg. Elke keer tovert men wel weer een nieuw excuus uit de hoge hoed om vertraging te verantwoorden.
    Dit zou wel weer eens maaden kunnen gaan duren. Is de tijd van actie nu niet aangebroken? Moeten we de krant, L1 er niet eens bij halen. Ik ben het in ieder geval zat om na 4 jaar nog elek dag tegen deze schutting aan te kijken.