Informatiebijeenkomst 14 februari 2011

Ook al hebben we de uitnodiging nog niet binnen, we weten inmiddels dat op maandag 14 februari vanaf 19:00 uur een informatiebijeenkomst gehouden zal worden m.b.t. de voorgenomen verplaatsing van de Nettorama naar de Budolocatie.
De bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 14 februari 2011 van 19.00 uur tot ca. 21.00 uur in Oos Zittesj Hoes, Odasingel 659 (Odapark) te Sittard.

Nettorama heeft SATIJNplus Architecten opdracht gegeven, binnen de ruimtelijke uitgangspunten, een ontwerp op te stellen.
Nettorama heeft als initiatiefnemer van het project aangegeven graag in interactie met de omwonenden te gaan om op deze wijze maximaal met de aandachtspunten rekening te kunnen houden bij het maken van een ontwerp.

Wij hopen op een hoge opkomst.

Dit bericht is geplaatst in Budolocatie-nettorama. Bookmark de permalink.

2 reacties op Informatiebijeenkomst 14 februari 2011

 1. Guus Bergé schreef:

  hoe is de situatie met betrekking tot de nettorama?
  er is geen enkele informatie meer, heeft de groep die zich hard maakt voor geen nettorama op de budolocatie de hoop opgegeven en kan de gemeente gewoon doen wat ze willen

 2. Guus Bergé schreef:

  ik heb onlangs van de wethouder Yvonne Baetes vernomen dat aan de NETTORAMA
  een nieuwe locatie is aangeboden, zij was niet op de hoogte van de bijeenkomst met architect Satijn.
  Volgens haar is het ook niet definitief dat de Nettorama op de Budolocatie komt.
  Als wethouder Geenen en Guyt een spel spelen met de bewoners, wat ik uit de brief die ik ontvangen het van de werkgroep, lijkt het me misschien zinvol om harder naar buiten op te treden, het is misschien kort dag maar de politieke partij van deze twee wethouders zal er niet blij mee zijn als de stichting de media inschakelt om het spel van de twee wethouders publiek te maken, tot nu toe is er vrij soft opgetreden door de bewoners,de werkgroep krijgt geen afspraken met de wethouders las ik, als je dit gewoon accepteert en verder niets doet, zou er over nagedacht moeten worden of het zinvol is om de media in te schakelen, een harde en goede media begeleiding in dit proces zou misschien in het voordeel kunnen werken van de bewoners, je af laten schepen door de wethouders brengt niets. Alleen maar conclusies trekken hoe de gemeente met de bewoners omgaat is wel leuk maar brengt niets. Betrek de media, de provincie, onderzoek hoe de politieke partijen in Sittard over dit onderwerp denken, alleen maar luisteren en geen actie tegen deze twee wethouders ondernemen lijkt me geen optie.
  Als de werkgroep teleurgesteld is moeten zij niet berusten maar juist harde acties plannen en eisen via allerlei kanalen dat de gemeente beter zijn best moet doen om een andere locatie te vinden. Laat de werkgroep uitzoeken of er buurten zijn die geen probleem en de mogelijkheid hebben om een supermarkt in hun buurt te kunnen verwezelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*