Gespreksverslag overleg gemeente voormalig Orbisterrein

Op 5 januari j.l. heeft een afvaardiging van de Stichting ‘Rondom het ziekenhuis Sittard’ overleg gehad over de voortgang van de sloop van het voormalig Orbis ziekenhuis en de herinrichting van deze locatie.

Gespeksverslag 20120105 met Gemeente en Orbis_def.

Dit bericht is geplaatst in Bestemming ziekenhuisterrein, Sloop ziekenhuisterrein. Bookmark de permalink.

3 reacties op Gespreksverslag overleg gemeente voormalig Orbisterrein

1. F.M. Coolsma schreef:

Het is inmiddels half juli en bij mijn vertrek voor vakantie rond 22 juni was er nog geen hervatting van de werkzaamheden op het terrein van het voormalig ziekenhuis.
    Als bewoner in de Walramstraat vindt ik het onaanvaardbaar dat we zo lang aan het lijntje worden gehouden. Het uitzicht op de schutting is ondertussen een opsessie geworden. Wanneer is er weer contact met Ortbis en de gemeente over het egaliseren en inzaaien. Met het weer heeft dit niets te maken er zijn genoeg droge perioden geweest.

Met vr. groet, F.M.Coolsma

2. Ron Mantel schreef:

Is er al bekend wanneer de werkzaamheden op het Orbis-terrein worden hervat?

• Jos schreef:

Er is onlangs overleg geweest tussen de Stg., Gemeente en Orbis.
      Hieruit is gebleken dat het nog wel enkele maanden zal duren voordat er activiteiten op het terrein hervat worden.
      Afgesproken is dat de gemeente de omwonenden op zeer korte termijn zal informeren. Mocht dit niet het geval zijn dan ontvangen de bewoners van ons een nieuwsbrief met de stand van zaken